NL DE
Bungalowpark 't Kooiveld Simmelink

't Kooiveld Boshuisje

Charmante, gelijkvloerse bungalows, gericht op een ruime tuin. Zeker geschikt voor iedere natuurliefhebber die wil genieten van de Achterhoekse flora en fauna. Lekker in de tuin zitten, in de zon of in de schaduw!

Deze vrijstaande, gelijkvloerse bungalows staan in het bos op grote percelen (oppervlakte van 1000 m2 tot 1500 m2). Ze zijn onder natuurliefhebbers geliefd door de verscheidenheid in flora en fauna. De grote bostuin geeft privacy aan de gasten met voldoende zon en schaduw. Het terras en de tuin zijn direct vanuit de woonkamer bereikbaar. We hebben 5 boshuisje in de verhuur en deze verschillen van smaak en stijl omdat ze van particuliere eigenaren zijn.

De bungalows zijn geschikt voor maximaal 4/6 personen. De tuingerichte woonkamer heeft een open inbouwkeuken die o.a. voorzien is van magnetron en koelkast. De meeste bungalows hebben drie slaapkamers met een tweepersoonsbed en/of onderschuifbedden. Er is een badkamer met doucheruimte, wastafel en toilet. De woning heeft kabel of schotel-TV en wordt verwarmd door CV.

Bij alle bungalows is voldoende parkeerruimte beschikbaar; Alle zijn voorzien van Wi-Fi internet en een sommige met omheinde tuin wasmachine of vaatwasser.

Weekverhuur van vrijdag tot vrijdag
Weekend of midweek verhuur is mogelijk buiten de schoolvakanties.

Reserveren

Zoek Bungalows
Hoe lang wilt u verblijven?
Voor kortingen kijk op aanbiedingen daar ziet u onze Last Minutes.
Receptievoorzieningen
  • Lakenpakket à 9.50 per week;
  • Fietsverhuur à 8.00 per dag of 40.00 per week;
  • Fiets/wandelroutes, informatiebrochures;
  • Verhuur kindermeubilair;
  • Wasserette;
  • Kranten.