NL DE
Bungalowpark 't Kooiveld Simmelink

Bungalows


't Kooiveld
6 persoons
vanaf € 395

't Kooiveld Boshuisje
Charmante, gelijkvloerse bungalows, gericht op een ruime tuin. Zeker geschikt voor iedere natuurliefhebber die wil genieten van de Achterhoekse flora en fauna. Lekker in de tuin zitten, in de zon of in de schaduw!

Het Simmelink
6 persoons

Het Simmelink
Een luxe bungalow met prachtig terras en gazon,aan bosrand gelegen. Als u op zoek bent naar een vakantie 4/6 personen in de natuur maar zonder de luxe van thuis op te geven, is dit de bungalow voor u!

Sylvestra
6 persoons
vanaf € 815

Sylvestra
Zeer sfeervol en compleet ingerichte bungalow met vide. De Sylvestra bungalow biedt u alles wat u nodig heeft. U kunt in de winter genieten van de houtkachel en er is vloerverwarming, of in de zomer genieten van de ruime bostuin.

't Zwaontje
8 persoons

't Zwaontje
Bent u op zoek naar modern gemak midden in het bos? Bent u op zoek naar een bungalow met veel ruimte? En lijkt het u leuk een keertje te barbecueën tijdens de vakantie? Dan is dit misschien wel de bungalow voor u!

het Houtenhuis
4 persoons

het Houtenhuis
Het houten huis is een moderne, gelijkvloerse, riante houten bungalow. De woonkamer is bijzonder ruim maar toch gezellig en behaaglijk. Wilt u zorgeloos kunnen genieten in een sfeervol, ruim vakantiehuis? Dan is het houten huis misschien iets voor u!

Acquit
6 persoons

Acquit
Dit is een prachtige Finse bungalow met hout kachel en veel ruimte, zowel binnen als buiten. De bungalow binnenlopen is al een beleving op zich. U kunt direct gaan genieten van vrijheid en een unieke bungalow-ervaring!

Zonzicht
4 persoons
vanaf € 320

Zonzicht
Deze vrijstaande gelijkvloerse vakantiewoning staat op een ruim bosperceel van ca. 1000 meter. Dus u heeft veel privacy om in alle rust van uw vakantie te kunnen genieten.

Aurora
5 persoons

Aurora
Luxe sfeervolle bungalow met vloerverwarming waar u kunt genieten van een welverdiende vakantie of een heerlijk weekendje weg. Deze bungalow met ruime bostuin ligt aan de rand van ons park, met vrij uitzicht over weilanden en naar bosranden. Je ziet hier dan ook reeën en hazen en ook de eekhoorn zal zich regelmatig laten zien. De tuin van Aurora grenst aan het Het Korenburgerveen.

Aan de wei
4 persoons

Aan de wei
Misschien wel één van de allermooiste plekjes! Deze prachtig gerenoveerde bungalow met tuingerichte woonkamer, slaapkamer en veranda is gelegen op een mooi groot bosperceel met veel zon maar ook schaduwrijke plekken, en biedt in zuid/zuidwestelijke richting een fraai uitzicht over de weilanden.

de Eik
6 persoons

de Eik
Vakantiehuis De Eik

Geschikt voor 6 personen en van alle gemakken
voorzien met volledig ingerichte keuken en een tuin van ruim 770m2
Uw hond(en) kunt u gezellig meenemen want de
tuin is geheel goed omheind.

Natuurhuuske
4 persoons
vanaf € 585

Natuurhuuske
Uitzonderlijk fraai en stil gelegen comfortabele en zonnige 4 pers bungalow met open haard en grote omheinde tuin. Bovendien vrij uitzicht op een natuurgebied!
Tevens carport en fietsenschuur met stroom voor het opladen van e-bikes!

Rondw. Royal
4 persoons

Rondwoning Royal
Eén van onze meest populaire bungalows. De ronde vorm van onze bungalow - met in elk vertrek een deur naar buiten - wordt door veel bezoekers als weer eens wat anders ervaren. Een originele manier om uw vakantie te vieren!

Stoverink
6 persoons

Stoverink
De Stoverink Het uitzicht vanuit het huis, met name vanaf het balkon, is misschien wel het uniekste uitzicht dat het park te bieden heeft: de weilanden van Natuurmonumenten. Heerlijk ontspannen!
Omheinde tuin fijn voor de kleintjes maar ook voor de hond, Carpoort/schuur aan het rand van de Natuurgebied 't Korenburgerveen